Juurakko Päämaja Oy järjestäjänä Omni Yrityspalvelut Oy:n yrityskaupassa

Suomen Talousverkko Oy osti joulukuussa -19 kiuruvetisen täyden palvelun tilitoimiston Omni Yrityspalvelut Oy:n osake-enemmistön yrittäjä, tj Pirjo Manniselta. Timo Juurakko toimi kaupan pääneuvonantajana ja kauppajärjestelyn räätälinä. Kauppa toteutettiin Businesskauppa-yhteistyönä Business Savo Oy:n kanssa. Omni Yrityspalvelut työllistää 7 henkilöä. Suomen Talousverkko Oy on valtakunnallinen itsenäisten tilitoimistojen emoyhtiö, jonka pääkonttori on Helsingissä. Merkillepantavaa kauppajärjestelyssä on se, että myös talousasiantuntijat halusivat käyttää yritysjärjestelyjen asiantuntijaa neuvonantajana, jotta sekä myyjätahon että ostajan verosuunnittelu ja muut intressit tulevat kattavasti huomioitua. Pirjo Manninen jatkaa Omni Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtajana siirtymäajan, jonka jälkeen hän siirtyy asteittain eläkkeelle.

Juurakko Päämaja Oy ja Business Savo Oy yhteistyöhön yritysvälityksessä
Kokeneet yritysasiantuntijat Timo Juurakko ja Petra Ryymin tarjoavat jatkossa yhteistyössä laajat palvelut yritysjärjestelyasioissa. Palvelua toteutetaan BUSINESSKAUPPA teeman alla. Käytössä on myös sähköinen markkinapaikka yrityskaupoille www.businesskauppa.fi 

Keskiviikko, Lokakuu 31, 2018, 18:57

Kainuun Puhelinosuuskuntaan (KPO) kuuluva liiketoimintayhtiö Kaisanet Oy on ostanut Data-Enter Oy:n koko osakekannan ja yhtiö siirtyy Kaisanetin tytäryhtiöksi. Timo Juurakko toimi kaupan neuvottelijana ja järjestävänä asiantuntijana.

Lehdistötiedote yrityskaupasta:

Kaisanet Oy on ostanut tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistuneen palvelu- ja laitetoimittaja Data-Enter Oy:n koko osakekannan. Yritysoston myötä Kaisanet vahvistaa entisestään asemaansa Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella operoivana vahvana ICT-alan toimijana.

Data Enter Oy:n liikevaihto on 6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut kannattavasti ja tasaisesti koko ajan. Data Enter Oy:ssä työskentelee noin 20 tietotekniikan asiantuntijaa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Varkaudessa.

Yrityskaupassa Kaisanet Oy:n liikevaihto kasvaa 26 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä yli 110:een.

“Olemme iloisia, kun löysimme toiminnaltaan ja kulttuuriltaan samoja arvoja jakavan Data Enter Oy:n. Jatkossa voimme tarjota entistä kilpailukykyisempää palvelua Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan asiakkaille”, Mikko Kurtti kuvailee.

“Kaisanet Oy:n palvelutarjonta täydentää loistavasti omaa tarjontaamme. Yhdessä pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavammat ICT- palvelut asiakkaillemme. Olemme myös todella tyytyväisiä, että löysimme kumppanin, joka tulee aidosti kehittämään kanssamme laadukkaita ICT- palveluita asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Kaisanet Oy on meille sopivan kokoinen sekä maantieteellisesti oikealla alueella toimiva asiantuntijayritys, jonka kanssa meidän on hyvä jatkaa eteenpäin”, Keinänen lisää.

Lisätietoja:
Mikko Kurtti
toimitusjohtaja, Kaisanet Oy
044 734 4240
mikko.kurtti@kaisanet.fi

Aki Keinänen
toimitusjohtaja, Data-Enter Oy
040 715 4461
aki.keinanen@dataenter.fi

Kaisanet lyhyesti:
Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa ja Iisalmessa, ja henkilöstömäärä on noin 100. www.kaisanet.fi

Data-Enter lyhyesti:
Data-Enter Oy on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja toimii tällä hetkellä Etelä-, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Toimipaikat sijaitsevat Varkaudessa ja Kuopiossa. www.dataenter.fi


Torstai, Maaliskuu 1, 2018, 14:26

Juurakko Päämaja Oy toimi myyjien neuvonantajana ja yrityskauppa-asiantuntijana liiketoimintakaupassa, jossa Joensuulainen kahvila-ravintola Hyve & Pahe myytiin Sulo Ravintolat Oy:n yrittäjille


Maanantai, Huhtikuu 3, 2017, 14:25

uurakko Päämaja Oy toimi liiketoimintakaupan asiantuntijana ja järjestelijänä kun Suomen suurin IPR-asiantuntijayritys Kolster Oy Ab osti Patenttitoimisto Pitkänen Oy:n liiketoiminnan 31.3.


Tiistai, Joulukuu 15, 2015, 14:23

Juurakko Päämaja Oy on tänään ostanut merkittävän osuuden kuopiolaisesta Marjavasu Oy:stä.


Maanantai, Elokuu 1, 2016, 14:22

29.7.2016 toteutetun yritysjärjestelyn seurauksena on aikaisemman osakkuusyhtiön Pohjan Kruunu Oy:n koko osakekanta siirtynyt Juurakko Päämaja Oy:n omistukseen.


Torstai, Kesäkuu 23, 2016, 14:19

Juurakko Päämaja Oy on tehnyt merkittävän bisnesenkelisijoituksen parin vuoden takaisen koko Suomen Kasvu Open -kasvuyrityskilpailun voittajayhtiöön.


Sunnuntai, Helmikuu 28, 2016, 14:18

Vararengasravintolat Oy laajentaa toimintaansa. Yritys hankki omistukseensa kahvila-ravintola Salacavala Oy:n koko osakekannan 26.2.2016 toteutetulla yrityskaupalla.


Tiistai, Joulukuu 15, 2015, 14:18

Kuopion suurin vanhusten kotihoidon toimija Alina Hoivatiimi toimii kaupungissa kahden hyvämaineisen ja pitkään toimineen yhtiön Kuopion Hellähoito Oy:n ja Gerttu Oy:n kautta.


Tiistai, Marraskuu 24, 2015, 14:16

Uusimman valtakunnallinen Omistajanvaihdosbarometrin mukaan Suomessa on 78.000 yrittäjää, jotka ovat 55-74 vuotiaita. Suurin osa heistä on tutkimuksen mukaan ilmaissut halunsa jäädä eläkkeelle viiden vuoden kuluessa. Kysymys kuuluu: mitä näille yrityksille sitten käy?


Maanantai, Tammikuu 12, 2015, 14:15

ELY-keskus, Savon Yrittäjät sekä yrityskaupan asiantuntijat järjestävät Kuopiossa kaikille yritysten omistusjärjestelyistä kiinnostuneille käytännönläheisen ja ytimeen porautuvan puolipäiväseminaarin.


Maanantai, Joulukuu 1, 2014, 11:20

Juurakko Päämaja Oy on saanut kumppanikseen perinteikkään tamperelaisen yritysjärjestelyihin erikoistuneen yrityksen PJ Maa Partners Oy:n.


(c)2018, All Rights Reserved