Palvelut

Voit tutustua tarkemmin Juurakko Päämaja Oy:n palvelutarjontaan valitsemalla aihealueen sivulla sijaitsevasta valikosta. Ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä - kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

Yritysjärjestelyt, johdon ja markkinoinnin asiantuntijapalvelut

  • Yritysjärjestelyt ja omistajanvaihdokset 
  • Sukupolvenvaihdokset 
  • Arvonmääritys ja yrityksen saattaminen myyntikuntoon 
  • Sijoittajien etsintä 
  • Ostettavien yritysten etsintä 
  • Rahoitusjärjestelyt 
  • Due diligence –selvitykset 
  • Yrityskonsultointi: ydinvahvuusalueet muutosjohtajuus, toiminnan organisointi, strategia ja liiketoimintojen suunnittelu, markkinointi ja vienti

Yrityskauppaprosessi

Yrityskauppa on vaativa projekti ja usein yrittäjä yllättyy, mitä kaikkea tietoa ja valmistelevaa työtä siinä tarvitaan. 
Entä kuka voisi olla potentiaalinen ostaja? Ja miten hänet löydetään? 

Juurakko Päämaja Oy on näitä tehtäviä varten. Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, me hoidamme yrityskauppaan tähtäävät valmistelut ja toteutukset ammattitaidolla ja ehdottoman luottamuksellisesti. 

Myytäviä kohteita ei ilmoiteta julkisesti, vaan yrityskauppa tapahtuu aktiivisella myyntitoiminnalla. 

Tyypillinen kauppaprojekti etenee näin: 
Aluksi tarvitaan perusselvitys, jossa selvitetään yrityksen nykytila ja myyntikelpoisuus. Tämän jälkeen sovitaan lähdetäänkö myyntiprojektiin vai pitääkö ensin tehdä joitain toimenpiteitä yritykselle, jotta se saadaan myyntikuntoon. Jos edetään myyntiin, tehdään arvonmääritys ja myyntimateriaalit. Perusselvitys ja muut myynnin valmistelut veloitetaan kohtuullisen ajankäytön mukaisesti.  
Varsinaisen yrityskaupan myyntitoimenpiteiden osalta Juurakko Päämaja Oy ei peri kiinteitä palkkioita, vaan ainoastaan prosenttipohjaisen onnistumispalkkion, josta vielä vähennetään aiemmin perityt kaupan valmistelukulut. Terveen ja hyvin myytävissä olevan yrityksen lopullinen kulu koostuu siis käytännössä pelkästä myyntiprovisiosta, kun alkukulut saadaan vähennettyä onnistumispalkkiosta. Muihin toimeksiantoihin yritys tekee räätälöidyn tarjouksen. 

Juurakko Päämaja Oy pidättää oikeuden kunkin myyntikohteen myyntikelpoisuuden arviointiin ennen kuin prosenttipohjaiseen myyntitoimeksiantoon päädytään.
(c)2018, All Rights Reserved