Juurakko Päämaja Oy järjestäjänä Omni Yrityspalvelut Oy:n yrityskaupassa

Suomen Talousverkko Oy osti joulukuussa -19 kiuruvetisen täyden palvelun tilitoimiston Omni Yrityspalvelut Oy:n osake-enemmistön yrittäjä, tj Pirjo Manniselta. Timo Juurakko toimi kaupan pääneuvonantajana ja kauppajärjestelyn räätälinä. Kauppa toteutettiin Businesskauppa-yhteistyönä Business Savo Oy:n kanssa. Omni Yrityspalvelut työllistää 7 henkilöä. Suomen Talousverkko Oy on valtakunnallinen itsenäisten tilitoimistojen emoyhtiö, jonka pääkonttori on Helsingissä. Merkillepantavaa kauppajärjestelyssä on se, että myös talousasiantuntijat halusivat käyttää yritysjärjestelyjen asiantuntijaa neuvonantajana, jotta sekä myyjätahon että ostajan verosuunnittelu ja muut intressit tulevat kattavasti huomioitua. Pirjo Manninen jatkaa Omni Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtajana siirtymäajan, jonka jälkeen hän siirtyy asteittain eläkkeelle.

Juurakko Päämaja Oy ja Business Savo Oy yhteistyöhön yritysvälityksessä
Kokeneet yritysasiantuntijat Timo Juurakko ja Petra Ryymin tarjoavat jatkossa yhteistyössä laajat palvelut yritysjärjestelyasioissa. Palvelua toteutetaan BUSINESSKAUPPA teeman alla. Käytössä on myös sähköinen markkinapaikka yrityskaupoille www.businesskauppa.fi 

Tiistai, Joulukuu 15, 2015, 14:18

Kuopion suurin vanhusten kotihoidon toimija Alina Hoivatiimi toimii kaupungissa kahden hyvämaineisen ja pitkään toimineen yhtiön Kuopion Hellähoito Oy:n ja Gerttu Oy:n kautta.

Alina Hoivatiimin yksi perustaja Terttu Blomberg luopuu ansiokkaan uran jälkeen yrityksistä ja siirtyy viettämään eläkepäiviä. Onnistunut omistajanvaihdos saatiin aikaan yhtiön hoivapalveluiden esimiehen Päivi Airaksisen ja hänen puolisonsa Markku Miettisen kanssa. Molemmat ovat koulutukseltaan sairaanhoitajia. Yhtiöt tulevat yhdistymään tytäryhtiöfuusion kautta yhdeksi yritykseksi Kuopion Hellähoito Oy:ksi. Yhtiön uusi toimitusjohtaja on Markku Miettinen.

Juurakko Päämaja Oy oli räätälinä tässä monitahoisessa yritysjärjestelyssä ja toimi avustajana sekä myyjälle että ostajille mm. rahoituksen suunnittelussa ja neuvottelussa, yritysmuodon muutoksessa, yritysten yhdistämisessä ja koko kaupan dokumenttien laatijana.


(c)2018, All Rights Reserved