Juurakko Päämaja Oy järjestäjänä Omni Yrityspalvelut Oy:n yrityskaupassa

Suomen Talousverkko Oy osti joulukuussa -19 kiuruvetisen täyden palvelun tilitoimiston Omni Yrityspalvelut Oy:n osake-enemmistön yrittäjä, tj Pirjo Manniselta. Timo Juurakko toimi kaupan pääneuvonantajana ja kauppajärjestelyn räätälinä. Kauppa toteutettiin Businesskauppa-yhteistyönä Business Savo Oy:n kanssa. Omni Yrityspalvelut työllistää 7 henkilöä. Suomen Talousverkko Oy on valtakunnallinen itsenäisten tilitoimistojen emoyhtiö, jonka pääkonttori on Helsingissä. Merkillepantavaa kauppajärjestelyssä on se, että myös talousasiantuntijat halusivat käyttää yritysjärjestelyjen asiantuntijaa neuvonantajana, jotta sekä myyjätahon että ostajan verosuunnittelu ja muut intressit tulevat kattavasti huomioitua. Pirjo Manninen jatkaa Omni Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtajana siirtymäajan, jonka jälkeen hän siirtyy asteittain eläkkeelle.

Juurakko Päämaja Oy ja Business Savo Oy yhteistyöhön yritysvälityksessä
Kokeneet yritysasiantuntijat Timo Juurakko ja Petra Ryymin tarjoavat jatkossa yhteistyössä laajat palvelut yritysjärjestelyasioissa. Palvelua toteutetaan BUSINESSKAUPPA teeman alla. Käytössä on myös sähköinen markkinapaikka yrityskaupoille www.businesskauppa.fi 

Torstai, Maaliskuu 1, 2018, 14:26

Juurakko Päämaja Oy toimi myyjien neuvonantajana ja yrityskauppa-asiantuntijana liiketoimintakaupassa, jossa Joensuulainen kahvila-ravintola Hyve & Pahe myytiin Sulo Ravintolat Oy:n yrittäjille

Sulo Ravintolat Oy:n yrittäjät Mika Hirvonen ja Ari Lehikoinen ovat sopineet ostavansa Pakkopulla Oy:ltä Hyve & Pahe -ravintolan liiketoiminnan 27.2.2018.
Liiketoiminta siirtyy uudelle perustettavalle yhtiölle 3.5.2018 alkaen. Tiloissa alkaa tämän jälkeen remontti ja konseptin uudistus, jonka arvioitu kesto on noin kolme viikkoa. Hyve & Pahe -ravintolan nykyinen henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uuden perustettavan yhtiön palvelukseen. Lisää tulevan ravintolan toiminnasta tiedotetaan kevään aikana.


(c)2018, All Rights Reserved