Keskiviikko, Lokakuu 31, 2018, 18:57

Kainuun Puhelinosuuskuntaan (KPO) kuuluva liiketoimintayhtiö Kaisanet Oy on ostanut Data-Enter Oy:n koko osakekannan ja yhtiö siirtyy Kaisanetin tytäryhtiöksi. Timo Juurakko toimi kaupan neuvottelijana ja järjestävänä asiantuntijana.

Lehdistötiedote yrityskaupasta:

Kaisanet Oy on ostanut tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistuneen palvelu- ja laitetoimittaja Data-Enter Oy:n koko osakekannan. Yritysoston myötä Kaisanet vahvistaa entisestään asemaansa Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella operoivana vahvana ICT-alan toimijana.

Data Enter Oy:n liikevaihto on 6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut kannattavasti ja tasaisesti koko ajan. Data Enter Oy:ssä työskentelee noin 20 tietotekniikan asiantuntijaa. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Varkaudessa.

Yrityskaupassa Kaisanet Oy:n liikevaihto kasvaa 26 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä yli 110:een.

“Olemme iloisia, kun löysimme toiminnaltaan ja kulttuuriltaan samoja arvoja jakavan Data Enter Oy:n. Jatkossa voimme tarjota entistä kilpailukykyisempää palvelua Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan asiakkaille”, Mikko Kurtti kuvailee.

“Kaisanet Oy:n palvelutarjonta täydentää loistavasti omaa tarjontaamme. Yhdessä pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavammat ICT- palvelut asiakkaillemme. Olemme myös todella tyytyväisiä, että löysimme kumppanin, joka tulee aidosti kehittämään kanssamme laadukkaita ICT- palveluita asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Kaisanet Oy on meille sopivan kokoinen sekä maantieteellisesti oikealla alueella toimiva asiantuntijayritys, jonka kanssa meidän on hyvä jatkaa eteenpäin”, Keinänen lisää.

Lisätietoja:
Mikko Kurtti
toimitusjohtaja, Kaisanet Oy
044 734 4240
mikko.kurtti@kaisanet.fi

Aki Keinänen
toimitusjohtaja, Data-Enter Oy
040 715 4461
aki.keinanen@dataenter.fi

Kaisanet lyhyesti:
Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa ja Iisalmessa, ja henkilöstömäärä on noin 100. www.kaisanet.fi

Data-Enter lyhyesti:
Data-Enter Oy on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- ja laitetoimittaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 ja toimii tällä hetkellä Etelä-, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Toimipaikat sijaitsevat Varkaudessa ja Kuopiossa. www.dataenter.fi


Torstai, Maaliskuu 1, 2018, 14:26

Juurakko Päämaja Oy toimi myyjien neuvonantajana ja yrityskauppa-asiantuntijana liiketoimintakaupassa, jossa Joensuulainen kahvila-ravintola Hyve & Pahe myytiin Sulo Ravintolat Oy:n yrittäjille


Maanantai, Huhtikuu 3, 2017, 14:25

uurakko Päämaja Oy toimi liiketoimintakaupan asiantuntijana ja järjestelijänä kun Suomen suurin IPR-asiantuntijayritys Kolster Oy Ab osti Patenttitoimisto Pitkänen Oy:n liiketoiminnan 31.3.


Tiistai, Joulukuu 15, 2015, 14:23

Juurakko Päämaja Oy on tänään ostanut merkittävän osuuden kuopiolaisesta Marjavasu Oy:stä.


Maanantai, Elokuu 1, 2016, 14:22

29.7.2016 toteutetun yritysjärjestelyn seurauksena on aikaisemman osakkuusyhtiön Pohjan Kruunu Oy:n koko osakekanta siirtynyt Juurakko Päämaja Oy:n omistukseen.


Torstai, Kesäkuu 23, 2016, 14:19

Juurakko Päämaja Oy on tehnyt merkittävän bisnesenkelisijoituksen parin vuoden takaisen koko Suomen Kasvu Open -kasvuyrityskilpailun voittajayhtiöön.


Sunnuntai, Helmikuu 28, 2016, 14:18

Vararengasravintolat Oy laajentaa toimintaansa. Yritys hankki omistukseensa kahvila-ravintola Salacavala Oy:n koko osakekannan 26.2.2016 toteutetulla yrityskaupalla.


Tiistai, Joulukuu 15, 2015, 14:18

Kuopion suurin vanhusten kotihoidon toimija Alina Hoivatiimi toimii kaupungissa kahden hyvämaineisen ja pitkään toimineen yhtiön Kuopion Hellähoito Oy:n ja Gerttu Oy:n kautta.


Tiistai, Marraskuu 24, 2015, 14:16

Uusimman valtakunnallinen Omistajanvaihdosbarometrin mukaan Suomessa on 78.000 yrittäjää, jotka ovat 55-74 vuotiaita. Suurin osa heistä on tutkimuksen mukaan ilmaissut halunsa jäädä eläkkeelle viiden vuoden kuluessa. Kysymys kuuluu: mitä näille yrityksille sitten käy?


Maanantai, Tammikuu 12, 2015, 14:15

ELY-keskus, Savon Yrittäjät sekä yrityskaupan asiantuntijat järjestävät Kuopiossa kaikille yritysten omistusjärjestelyistä kiinnostuneille käytännönläheisen ja ytimeen porautuvan puolipäiväseminaarin.


Maanantai, Joulukuu 1, 2014, 11:20

Juurakko Päämaja Oy on saanut kumppanikseen perinteikkään tamperelaisen yritysjärjestelyihin erikoistuneen yrityksen PJ Maa Partners Oy:n.


(c)2018, All Rights Reserved